O fea mea e lelei mo fagu mata'eta'e mea'ai?

O le oneone Quartz, limestone, feldspar, soda ash, boric acid, lead compounds, barium compounds e maua uma.

E iai tulaga fa'ale-atunu'u mo le lelei o fagu tioata e mafai ona fa'aaogaina e fai ma fa'avae. O se pasene tele o fagu tioata o loʻo faʻaaogaina e taofi ai meaʻai ma meainu, ma o manaʻoga mo ia fagu tioata e le gata o faʻamatalaga lautele e pei o foliga vaaia, ae faʻapea foʻi le faʻamautuina o le vevela ma vailaʻau o oloa. Ona o le maualuga o le vevela sterilization o fagu tioata aʻo leʻi faʻatumu, o lea mo nei oloa e faʻamamafa ai se maualuga maualuga o le faʻamautuina o le vevela. O loʻo i ai piko, curd ma isi oloa, ina ia faʻasaoina le lelei o le fagu tioata faʻatasi ai ma le faʻamautuina o vailaʻau. O le tulaga lelei oa tatou mea tioata e eseese, ma i le avea ai o se tagata e fa'aoga e le mafai ona faia se su'esu'ega lelei atoatoa o fagu uma. O lea ina ia mautinoa le lelei, matou te fautua atu e te filifilia se gaosi oloa faʻalagolagoina, e pei o fale tioata a OI i Guangzhou, Shanghai, Wuhan ma Tianjin, Saina, lea e mafai ona faʻamalieina atoatoa ou manaʻoga. E leai fo'i se mana'oga e sainia se fa'amautinoaga tu'ueseese, pe a fa'apea o lo'o ta'ua i totonu o le konekarate sapalai.

O mea eseese o lo'o fa'aaogaina e saunia ai fa'afefiloi tioata o lo'o ta'ua fa'atasi o meafaitino mata o tioata. E tusa ma le 7-12 ituaiga o fatuga, o le mea autu e 4-6 ituaiga, e pei o le quartz sand, limestone, feldspar, soda ash, boric acid, lead compounds, barium compounds, ma isi, e tusa ai ma le matafaioi a le faʻaofiina oxides i totonu. le fausaga o le tioata, e mafai ona vaevaeina i mea mataʻina o le tioata e fausia ai le oxide, oxide intermediate meafaitino mata, o mea mataʻina o le fesoʻotaʻiga i fafo oxide o le tino, e tusa ai ma le natura o oxides faʻafeiloaʻi, e mafai ona vaevaeina i mea mataʻutia. o oxides acid, oxide u'amea alkali o mea mata. Faʻatasi ai ma le meafaitino o le faia lea o le tioata e maua ai nisi mea talafeagai ma faʻavaveina le faʻafefeteina o mea mataʻutia, e ui lava e laʻititi le aofaʻi, ae o le matafaioi e matua taua tele, o nei mea fesoasoani ua vaevaeina i clarifiers, fluxes, colorants, decolorizers, emulsifiers, oxidizers, fa'aitiitiga o mea, ma isi.

O mea masani lava e tasi o faʻasologa eseese, tutusa mea mataʻutia o tupuaga eseese ma mea eseese o faʻailoga talafeagai, o le a aʻafia ai le lelei o oloa ma tau o gaosiga. I le tulaga o mea mata'ina tau disparity e le tele, o le gaosiga o fagu tioata i le faʻatusatusaga o faʻataʻitaʻiga laiti faʻamaonia, e faigata ona i ai se eseesega tele, naʻo le gaosiga tele e vaʻai i le eseesega.


Taimi meli:Sep-17-2022
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Tuu lau Feau