O fagu tioata ua avea ma vaega taua o le fale gaosi oloa

O tioata e pei ole silicate mea fa'aonanā, fa'atino tulaga mautu, ma lamolemole manino, aemaise lava mo le afifiina ma le teuina o fualaau faasaina. I le taimi lava e tasi, faʻatusatusa i isi mea, tau tioata e taugofie. I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le televave o atinaʻe o falemaʻi, vailaʻau tioata vailaʻau i totonu o lo tatou atunuu ma le oloa na maua ai le atinaʻe vave ma le faʻaleleia atili, ua avea ma mea faʻapipiʻi autu i le fanua o le afifiina o vailaʻau, mea faʻapipiʻi tioata e faʻaaogaina lautele i tui, tui o le paʻu, le lyophilizer, mea olaola, oloa toto, vai tautala, mea tau soifua maloloina, e pei o fagu tioata e masani ona faʻaaogaina i ituaiga eseese o vailaʻau.

boston bottle (1)

O tusi a'oa'oga fa'akomepiuta tioata a Saina o le a avea ma se tele o ipu tioata i vaega e 11, e tusa ai ma lona gaosiga fa'ainisinia e fa'atatau i le fagu tioata, ae e tusa ai ma lona fa'atinoga ma le fa'aogaina e tatau ona i ai i le tioata meafaigaluega. O fagu tioata o se pusa faʻapipiʻi meainu masani i Saina, o le tioata o se mea faʻapipiʻi tala faʻasolopito. Faatasi ai ma le tele o ituaiga mea faʻapipiʻi i totonu o le maketi, o loʻo i ai pea le pusa tioata se tulaga taua i le afifiina o meainu, lea e le mafai ona tuʻueseeseina mai ona uiga faʻapipiʻi e le mafai ona suia e isi mea faʻapipiʻi. Talu ai o vailaʻau o se oloa faʻapitoa, o ituaiga uma o vailaʻau faʻataʻitaʻi vailaʻau faʻaaogaina e pei o ana pusa faʻapipiʻi e sili atu le vailaʻau, faʻatinoga ma tulaga manaʻomia nai lo fagu tioata masani. O pusa tioata borosilicate maualalo e masani lava ona avea ma afifi autu o tui i Saina. Ae ui i lea, o le faʻatumuina o le acid ma le alkali vai i lalo o le pusa tioata borosilicate ma le maualalo o le vai faʻafefe maualuga e faigofie ona taʻitaʻia i tino mai fafo e pei o le paʻu ma paʻepaʻe i le taimi aoga. I le avea ai o se vaega taua o vailaʻau, mea faʻapipiʻi vailaʻau e fesoʻotaʻi vavalalata ma le atinaʻeina o fale gaosi oloa.

O le mamafa ma le maʻaleʻale natura o fagu ua taʻitaʻia ai le faʻasalalauina o maketi i fagu tioata vailaʻau. Ae i le aluga o tausaga, faatasi ai ma le palasitika (faatulagaga: resin synthetic, plasticizer, stabilizer, pigment) fagu AA phenol, plasticizer palasitika, fagu tioata vailaau mai tua i le tulaga maketi, tioata vailaʻau o loʻo i ai tulaga faʻatauvaʻa nei: o loʻo i ai le mautu kemisi lelei. , e le ona o le maualuga o le vevela, tuʻuina atu o mea oona, ma le filogia i totonu o le fagu faʻaofuina; fagu tioata o le maaa maualuga, e le ona o le extrusion deformation, a leai o le atigipusa e le mafai ona aloese mai extrusion; O le faʻaogaina o fagu tioata o loʻo i ai vailaʻau, e sili atu le mautinoa o tagata faʻatau, fagu tioata le faitau afe o tausaga o le talafaasolopito, o lona saogalemu ua lauiloa lautele, o loʻo i ai oloa e sili atu le saogalemu, ma faigofie ona faʻamaʻi; O foliga e mafai ona fesuiaʻi, faigofie ona teuteu, o laʻei oloa e faʻaalia le maualuga, faʻalauiloa le faʻatau.


Taimi meli: Nov-13-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Tuu lau Feau