O loʻo i ai se va i fagu sua tioata e faʻaaogaina i le fale ma fafo, ma o le alamanuia o loʻo i ai se lumanaʻi manuia

O le fagu tioata o se fagu sua tioata masani i Saina, ma o le tioata o se mea faʻapipiʻi faʻasolopito. Pe a sasaa atu le tele o ituaiga mea faʻapipiʻi i totonu o le maketi, o loʻo i ai pea le pusa tioata se tulaga taua i le afifiina o meainu, lea e le mafai ona tuʻueseeseina mai ona uiga afifiina e le mafai ona suia e isi mea faʻapipiʻi.

1

 

E le itiiti ifo ma le lua faʻamanuiaga i le faʻaaogaina o fagu tioata:

1、 E faʻasaoina punaoa, faʻaitiitia le filogia ma puipuia le siosiomaga. O fagu susu palasitika lafoaʻi e maua mai ai le tele o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma e iai se aafiaga faʻapitoa i le siosiomaga; E eseese fagu tioata. E mafai ona toe fa'aaogaina pe afai e le gau. O ipu susu ia e sili ona lelei le siosiomaga.

2、 E faʻaititia le tau o oloa ma maua ai tupe mama i tagata faʻatau. O fagu susu palasitika e tusa ma le 20% o le tau o le gaosiga, ae o le tau o le toe faʻaaogaina o fagu tioata e matua maualalo. Suia fagu palasitika i fagu tioata o le auala sili ona taugofie.

Mai le vaaiga o le maketi faava o malo, fagu ma mafai tioata oloa, e pei o le lagolagoina o fagu afifiina mo meaai, meainu, vailaau, alamanuia kemikolo i aso taitasi, aganuu ma aoaoga, suesuega faasaienisi ma isi alamanuia ma matagaluega, o pusa afifiina taua ma lautele lautele ma lautele. taumafa. Ae ui i lea, o loʻo i ai se va tele i le va o Saina ma le faʻava-o-malo e faʻaaogaina e tagata taʻitasi o fagu afifi. E tusa lava pe o'o atu i le 13.2 miliona tone le aofa'i i le 2010, o lo'o i ai pea se mamao mai le tulaga fa'ava-o-malo. O le mea lea, fagu sua tioata ma oloa tioata e iai le tele o fa'amoemoega tau atina'e, soso'o ai ma le atina'eina o masini fagu tioata i aso ta'itasi.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o fale gaosi oloa fagu sua tioata, o le fale tioata tioata o le a faasolosolo malie ona atiaʻe i le faʻagasologa o le gaosiga o vaega ma fausia ai se gaosiga tele. O le laina gaosiga o vaega e sefulu ma le sili atu ma le sefulu vaega o masini faʻapipiʻi faʻalua faʻapipiʻi faʻatasi ma le faʻatonutonuina o taimi faʻaeletoroni o le a feagai ma le tele o manaʻoga maketi.

 

3


Taimi meli:Ian-04-2022
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Tuu lau Feau