BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber kualitas paling apik

Xuzhou Cui Can Glass Products Co., Ltd. dumunung ing Kota Xuzhou Provinsi Jiangsu, khusus kanggo riset, ngrancang, manufaktur lan marketing kabeh jinis produk kaca, kayata botol kaca Custom, botol kaca parfum, botol anggur kaca, botol sampanye. , botol minuman lan omben-omben, botol kemasan panganan, Botol Kaca Medis lan produk liyane sing gegandhengan.

  • about

PRODUK

Kita nyedhiyakake kualitas lan layanan sing paling apik.
Rega paling apik wis menang pujian unanimous saka pasar.

  • wholesale round  shape olive oil glass bottle

    Grosir botol kaca lenga zaitun wangun bunder

    Jeneng: Botol Minyak / Jar

    Bahan Body : Kaca

    Penanganan lumahing: Hot stamping, sablon Sutra, Dilapisi, Frosting, Decal, Electroplating, Label, etc.

    Kapasitas: 210ml utawa syarat Pelanggan.

    Cap: tutup sekrup

    OEM: Ditrima

    Werna botol: warna sing cetha utawa disesuaikan

    Dianggo: Minyak Zaitun, Minyak Kacang, Minyak Kedelai, lsp.

    MOQ: 5000 pcs

    Pangiriman:
    Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
    Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.

    Paket: Karton / Pallet / Kebutuhan Pelanggan.


  • wholesale cold brew coffee bottles

    Grosir online botol kopi dingin

    Nama: Botol Anggur Kaca

    Bahan: Kaca + tutup sekrup / tutup gabus / sumbat

    Print: Hot stamping, Sutra printing, Lukisan, Thermal Transfer, Engraving, Labeling.

    Kapasitas: 200ml 300ml 500ml 750ml utawa Custom

    OEM/ODM: Nampa

    Warna Botol: Clear utawa Custom

    Dianggo: Vodka, Mineral Water, Jus, Tequila, Wiski, Brandy, Angmei Anggur, Ginseng Liquor.

    MOQ: 5000 pcs

    Pangiriman:
    Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
    Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.

    Paket: Karton + Pallet

    Sampel: Sampel Gratis


  • flat  shape reed diffuser bottles wholesale

    Grosir botol diffuser reed wangun flat

    Jeneng produk: Diffuser / Botol Kaca Aromaterapi

    Bahan: kaca

    Werna: Clear utawa custom

    Ukuran: 185ML(6.3oz) 232ML(7.8oz) utawa Custom

    Aplikasi: Penyegar udara / wewangian omah / ruang tamu sing ora bau / Kemasan Minyak Esensial

    MOQ: 5000 pcs

    OEM/ODM: Ditrima

    Penanganan lumahing: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Painting, Electroplate, etc

    Kemasan: Karton Ekspor Standar karo Kemasan Palet

    Wektu Pangiriman:

    Pesenan Sampel: 3 Dina (Stok) 7-15 Dina (Metu saka Simpenan)

    Pesenan Massal: 5 Dina (Stok) 10-20 Dina (Sok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pembayaran: T/T utawa Alibaba Insurance Trade Order


  • wholesale 180ml spice shaker glass bottles

    Grosir botol kaca spice shaker 180ml

    Nama Produk: Botol Bumbu Penggilingan Kaca

    Volume: 200 ml

    Bahan Body : Kaca

    Tutup: Plastik utawa Customized

    Fitur: Cahya lan Transparan

    Gunakake: Bumbu & Bumbu, Panganan Liyane

    Dianggo: Pawon, Ruang Makan

    OEM/ODM: Ditampa

    MOQ: 5000 pcs

    Sample: Sample bebas kanggo sampeyan

    Logo: Logo Pelanggan sing Ditrima

    Sertifikat: LFGB / FDA / SGS lan liya-liyane

    Paket: Karton lan palet utawa disesuaikan / Kebutuhan Pelanggan.

    Panggonan Asal: Jiangsu, China

    Kintunan: Kiriman segara, kiriman udara, ekspres, layanan kiriman lawang menyang lawang kasedhiya.


  • wholesale child resistant cap clear hemp glass jar

    Grosir tutup kaca rami sing jelas

    Nama Produk: Botol Kaca Hemp

    Bahan: Kaca + Tutup Plastik

    Ukuran: 110ml 138ml 185ml utawa Custom

    Werna: Clear utawa Custom

    Aplikasi: Pack Hemp, Teh, Madu, Pangan, etc

    MOQ: 5000 pcs

    OEM/ODM: Nampa

    Penanganan lumahing: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Painting, Electroplate, etc

    Packing: Karton + Pallet

    Wektu Pangiriman:
    Pesenan Sampel: 3 Dina (Stok) 7-15 Dina (Metu saka Simpenan)
    Pesenan Massal: 5 Dina (Stok) 10-20 Dina (Sok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pembayaran: T/T utawa Alibaba Insurance Trade Order


  • wholesale boston round bottles

    Grosir boston botol bunder

    Nama Produk: Botol Kaca Amber

    Bahan: kaca

    MOQ: 5000 pcs

    OEM/ODM: Ditrima

    Penanganan lumahing: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Painting, Electroplate, etc

    Kemasan: Karton Ekspor Standar karo Kemasan Palet

    Wektu Pangiriman:

    Pesenan Sampel: 3 Dina (Stok) 7-15 Dina (Metu saka Simpenan)

    Pesenan Massal: 5 Dina (Stok) 10-20 Dina (Sok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Pembayaran: Term T/T utawa Alibaba Insurance Trade Order


  • wholesale food grade yogurt glass jar

    Grosir jar kaca yogurt food grade

    Nama: Botol Kaca Minuman

    Bahan Body : Kaca

    Penanganan lumahing: Hot stamping, sablon Sutra, Dilapisi, Frosting, Decal, Electroplating, Label, etc.

    Kapasitas: 135ml, 175ml, 265ml. Syarat pelanggan.

    Tutup: Tutup sekrup utawa disesuaikan

    OEM: Ditrima

    Werna botol: warna sing cetha utawa disesuaikan

    Dianggo: Susu, Anggur, Kopi, Jus, lsp.

    MOQ: 5000 pcs

    Pangiriman:

    Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.

    Paket: Karton / Pallet / Kebutuhan Pelanggan.


  • Amber essential oil glass bottles wholesale

    Grosir botol kaca minyak esensial amber

    Jeneng produk: Botol minyak atsiri

    Bahan: kaca

    Werna: Clear utawa Custom

    MOQ: 5000 pcs

    OEM/ODM: Nampa

    Penanganan lumahing: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Painting, Electroplate, etc

    Packing: Karton + Pallet

    Wektu Pangiriman:

    Pesenan Sampel: 3 Dina (Stok) 7-15 Dina (Metu saka Simpenan)

    Pesenan Massal: 5 Dina (Stok) 10-20 Dina (Sok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pembayaran: T/T utawa Alibaba Insurance Trade Order


  • Amber boston round bottles wholesale/wine glass bottle

    Amber boston botol babak grosir/botol kaca anggur

    Jeneng produk: Amber boston botol bunder

    Bahan: kaca

    Werna: Amber utawa Custom

    Aplikasi: Pack Hemp, Teh, Madu, Pangan, etc

    MOQ: 5000 pcs

    OEM/ODM: Nampa

    Penanganan lumahing: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Painting, Electroplate, etc

    Packing: Karton + Pallet

    Wektu Pangiriman

    Pesenan Sampel: 3 Dina (Stok) 7-15 Dina (Metu saka Simpenan)

    Pesenan Massal: 5 Dina (Stok) 10-20 Dina (Sok)

    Sampel: Sampel Gratis


  • wholesale round shape fruit wine bottle

    Grosir botol anggur woh wangun bunder

    Nama: Botol Anggur Kaca

    Bahan Body: Kaca + Tutup Baja

    Penanganan lumahing: Hot stamping, sablon Sutra, Dilapisi, Frosting, Decal, Electroplating, Label, etc.

    Kapasitas: 285ml utawa syarat Pelanggan.

    OEM: Ditrima

    Werna botol: warna sing cetha utawa disesuaikan

    Dianggo: Vodka, Mineral Water, Jus, Tequila, Wiski, etc.

    MOQ: 5000 pcs

    Pangiriman:
    Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
    Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.

    Paket: Karton / Pallet / Kebutuhan Pelanggan.


  • Wholesale luxury empty glass perfume bottle

    Grosir botol parfum kaca kosong mewah

    Nama produk: Botol kaca parfum

    Kapasitas: 30ml 54ml 110ml utawa adat

    Tutup: Semprotan aluminium + tutup emas

    MOQ: 5000 pcs

    Cara Packing: Karton + Pallet utawa adat

    Syarat-syarat pembayaran:
    30% mbayar minangka simpenan, lan imbangan kudu dibayar sadurunge dikirim.

    Wektu Pangiriman:
    Ing Simpenan: 5-7 dina kerja
    Out Of Stock: 25-30 dina kerja


  • wholesale mason jars with lids

    Grosir mason lodhong karo tutup

    Nama: Mason Jar

    Bahan Body : Kaca

    Penanganan lumahing: Hot stamping, sablon Sutra, Dilapisi, Frosting, Decal, Electroplating, Label, etc.

    Kapasitas: 240ml, 270ml. Syarat pelanggan.

    Cap: tutup sekrup

    OEM: Ditrima

    MOQ: 5000 pcs

    Werna botol: warna sing cetha utawa disesuaikan

    Dianggo: Madu, Jam, Pickle, woh cannning pangan, Storage macem-macem pangan, etc.

    Cap: tutup sekrup

    Pangiriman

    Ing Simpenan: ing 7 dina sawise nampa pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.

    Paket: Karton / Pallet / Kebutuhan Pelanggan.


Ninggalake Pesen Panjenengan