TENTANG KAMI

ngudag kualitas pangalusna

Xuzhou Cui Can Kaca Produk Co., Ltd. perenahna di Kota Xuzhou Propinsi Jiangsu, khusus dina nalungtik, ngarancang, manufaktur sareng pamasaran sagala jinis produk kaca, sapertos botol kaca Adat, botol kaca parfum, botol anggur kaca, botol sampanye. , Botol inuman sareng minuman keras, botol bungkusan dahareun, Botol Kaca Médis sareng produk anu aya hubunganana.

  • about

PRODUK

Kami nyayogikeun kualitas sareng jasa anu pangsaéna.
Harga pangalusna geus meunang pujian unanimous ti pasar.

  • wholesale round  shape olive oil glass bottle

    borongan buleud bentukna botol kaca minyak zaitun

    Ngaran: Botol Minyak / Jar

    Bahan Awak: Kaca

    Penanganan permukaan: Hot stamping, percetakan layar Sutra, Coated, Frosting, Decal, Electroplating, Label, jsb.

    Kapasitas: 210ml atanapi sarat Palanggan.

    Cap: tutup screw

    OEM: Bisa ditarima

    Warna botol: Jelas atanapi warna ngaropéa

    Pamakéan: Minyak Zaitun, Minyak Kacang, Minyak Kacang Kedelai, jsb.

    MOQ: 5000 PCS

    Pangiriman:
    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.
    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Paket: Karton / Usuk / Sarat Palanggan.


  • wholesale cold brew coffee bottles

    Grosir botol kopi tiis brew

    Ngaran: Botol Kaca Anggur

    Bahan: Kaca + Tutup Screw / Panutup Gabus / Stopper

    Print: Hot stamping, percetakan Sutra, Lukisan, Transfer Thermal, Engraving, Labeling.

    Kapasitas: 200ml 300ml 500ml 750ml atanapi Adat

    OEM / ODM: Nampa

    Warna Botol: Jelas atanapi Adat

    Pamakéan: Vodka, Cai Mineral, Jus, Tequila, Wiski, Brandy, Anggur Yangmei, Ginseng Likur.

    MOQ: 5000 PCS

    Pangiriman:
    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.
    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Paket: Karton + Usuk

    Sampel: Sampel Gratis


  • flat  shape reed diffuser bottles wholesale

    bentukna datar Reed diffuser botol borongan

    Ngaran produk: Diffuser / Botol Kaca Aromaterapi

    Bahan: Kaca

    Warna: Jelas atanapi custom

    Ukuran: 185ML (6.3oz) 232ML (7.8oz) atanapi Adat

    Aplikasi: Hawa freshener / Seungit Imah / Deodorizing ruang tamu / Bungkusan Minyak Atsiri

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Ditarima

    Penanganan Surface: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton Ékspor Standar sareng Bungkusan Palét

    Waktos pangiriman:

    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pamayaran: T/T atanapi Alibaba Insurance Trade Order


  • wholesale 180ml spice shaker glass bottles

    borongan 180ml bungbu shaker botol kaca

    Ngaran produk: Kaca Grinding Bumbu Botol

    Volume: 200 ML

    Bahan Awak: Kaca

    Tutup: Plastik atanapi Disesuaikeun

    Fitur: Cahaya sareng Transparan

    Pamakéan: Bumbu & bumbu, Dahareun lianna

    Pamakéan: Dapur, Ruang Makan

    OEM / ODM: Ditampa

    MOQ: 5000 PCS

    Sampel: Sampel gratis pikeun anjeun

    Logo: Logo Pelanggan Ditarima

    Sertipikat: LFGB / FDA / SGS jeung saterusna

    Paket: Karton sareng Usuk atanapi ngaropéa / Sarat Palanggan.

    Tempat Asal: Jiangsu, Cina

    Kiriman: kiriman Laut, kiriman hawa, express, door to door jasa kiriman sadia.


  • wholesale child resistant cap clear hemp glass jar

    borongan anak cap tahan jelas hemp kaca jar

    Ngaran produk: Botol Kaca Hemp

    Bahan: Kaca + Topi Plastik

    Ukuran: 110ml 138ml 185ml atanapi Adat

    Warna: Jelas atanapi Adat

    Aplikasi: Bungkus Hemp, Teh, Madu, Dahareun, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Penanganan Surface: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Waktos pangiriman:
    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)
    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pamayaran: T/T atanapi Alibaba Insurance Trade Order


  • wholesale boston round bottles

    Borongan botol buleud Boston

    Ngaran produk: Botol Kaca Amber

    Bahan: Kaca

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Ditarima

    Penanganan Surface: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton Ékspor Standar sareng Bungkusan Palét

    Waktos pangiriman:

    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Pamayaran: Istilah T / T atanapi Alibaba Insurance Trade Order


  • wholesale food grade yogurt glass jar

    grosir food grade yogurt kaca jar

    Ngaran: Botol Kaca inuman

    Bahan Awak: Kaca

    Penanganan permukaan: Hot stamping, percetakan layar Sutra, Coated, Frosting, Decal, Electroplating, Label, jsb.

    Kapasitas: 135ml, 175ml, 265ml. Syarat Pelanggan.

    Cap: Screw cap atawa ngaropéa

    OEM: Bisa ditarima

    Warna botol: Jelas atanapi warna ngaropéa

    Pamakéan: Susu, Anggur, Kopi, Jus, jsb.

    MOQ: 5000 PCS

    Pangiriman:

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Paket: Karton / Usuk / Sarat Palanggan.


  • Amber essential oil glass bottles wholesale

    Amber botol kaca minyak atsiri borongan

    Ngaran produk: Botol minyak atsiri

    Bahan: Kaca

    Warna: Jelas atanapi Adat

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Penanganan Surface: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Waktos pangiriman:

    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pamayaran: T/T atanapi Alibaba Insurance Trade Order


  • Amber boston round bottles wholesale/wine glass bottle

    Amber boston buleud botol borongan / botol kaca anggur

    Ngaran produk: botol buleud Amber boston

    Bahan: Kaca

    Warna: Amber atanapi Adat

    Aplikasi: Bungkus Hemp, Teh, Madu, Dahareun, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Penanganan Surface: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Waktos pangiriman

    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis


  • wholesale round shape fruit wine bottle

    borongan buleud bentukna botol anggur buah

    Ngaran: Botol Anggur Kaca

    Bahan Awak: Kaca + Tutup Baja

    Penanganan permukaan: Hot stamping, percetakan layar Sutra, Coated, Frosting, Decal, Electroplating, Label, jsb.

    Kapasitas: 285ml atanapi sarat Palanggan.

    OEM: Bisa ditarima

    Warna botol: Jelas atanapi warna ngaropéa

    Pamakéan: Vodka, Cai Mineral, Jus, Tequila, Wiski, jsb.

    MOQ: 5000 PCS

    Pangiriman:
    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.
    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Paket: Karton / Usuk / Sarat Palanggan.


  • Wholesale luxury empty glass perfume bottle

    Borongan méwah botol parfum kaca kosong

    Ngaran produk: Botol kaca parfum

    Kapasitas: 30ml 54ml 110ml atanapi custom

    Cap: Aluminium semprot + cap emas

    MOQ: 5000 PCS

    Cara bungkusan: Karton + Usuk atanapi adat

    Sarat Pembayaran:
    30% mayar salaku deposit, sareng kasaimbangan kedah dibayar sateuacan pengiriman.

    Waktos pangiriman:
    Dina Stock: 5-7 poé gawé
    Out Of Stock: 25-30 poé gawé


  • wholesale mason jars with lids

    grosir mason kendi jeung lids

    Ngaran: Mason Jar

    Bahan Awak: Kaca

    Penanganan permukaan: Hot stamping, percetakan layar Sutra, Coated, Frosting, Decal, Electroplating, Label, jsb.

    Kapasitas: 240ml, 270ml.Sarat konsumén.

    Cap: tutup screw

    OEM: Bisa ditarima

    MOQ: 5000 PCS

    Warna botol: Jelas atanapi warna ngaropéa

    Pamakéan: Madu, Jam, Acar, Buah cannning dahareun, Panyimpenan rupa kadaharan, jsb

    Cap: tutup screw

    Pangiriman

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Paket: Karton / Usuk / Sarat Palanggan.


Ninggalkeun Pesen Anjeun