Harga botol kaca terus naek, sareng sababaraha perusahaan anggur parantos kapangaruhan

Kusabab taun ieu, harga kaca geus ampir "Isro sagala jalan up", sarta loba industri kalawan paménta badag pikeun kaca geus disebut "teu kaampeuh". Teu lila ka tukang, sababaraha usaha real estate ngomong yén alatan kanaékan kaleuleuwihan dina harga kaca, maranéhanana kudu nyaluyukeun deui laju kamajuan proyék, sarta proyék-proyék anu sakuduna geus réngsé taun ieu bisa jadi teu dikirimkeun nepi ka taun hareup.
 
 
 
Janten, pikeun industri anggur, anu ogé ngagaduhan paménta anu ageung pikeun gelas, naha harga "sadayana naék" ningkatkeun biaya operasi bahkan gaduh dampak nyata dina transaksi pasar?
Numutkeun insiders, naékna harga botol kaca teu dimimitian taun ieu. Salaku awal salaku 2017 na 2018, industri anggur kapaksa nyanghareupan naékna harga botol kaca.
 
 3
 
Utamana jeung upsurge tina "saos jeung muriang anggur" sakuliah nagara, angka nu gede ngarupakeun ibukota diasupkeun saos jeung lagu anggur, nu greatly ngaronjatna paménta pikeun botol kaca dina waktu anu singget. Dina satengah munggaran taun ieu, naékna harga disababkeun ku ngaronjat paménta éta rada atra. Kusabab satengah kadua taun ieu, kaayaan geus ngagampangkeun jeung "leungeun" tina Administrasi Nagara pengawasan pasar jeung balik rasional saos jeung anggur pasar.
 
 
 
Nanging, sababaraha tekanan anu disababkeun ku naékna harga botol kaca parantos dikirimkeun ka perusahaan anggur sareng padagang anggur.
 
 
 
Kapala hiji parusahaan Baijiu di Shandong ngomong yén anjeunna utamana kalibet dina low-tungtung Baijiu, utamana nyokot volume sarta margin kauntungan relatif leutik, jadi harga bahan bungkusan boga pangaruh hébat kana dirina. "Upami anjeun henteu naékkeun harga, moal aya kauntungan. Upami anjeun naékkeun harga, anjeun sieun ngirangan pesenan, janten ayeuna anjeun dina dilema. Ceuk nu tanggung jawab.
Salaku tambahan, sababaraha pabrik anggur butik gaduh pangaruh anu sakedik kusabab harga unitna anu luhur. Pamilik pabrik penyulingan di Hebei nyarios yén saprak taun ieu, harga botol anggur, kotak kado bungkusan kayu sareng bahan bungkusan sanésna ningkat, diantarana paningkatan botol anggur kawilang ageung. Sanajan kauntungan geus turun, dampak teu signifikan, sarta kanaékan harga teu dianggap.
 
 
 
Pamilik winery anu sanés nyarios dina wawancara yén sanaos bahan bungkusan parantos ningkat, aranjeunna aya dina kisaran anu tiasa ditampi. Ku alatan éta, kanaékan harga moal dianggap. Dina pamadegan-Na, wineries kudu mertimbangkeun faktor ieu sateuacanna nalika harga dina tahap awal, sarta kawijakan harga stabil ogé pohara penting pikeun merek.
2 (1)
Éta tiasa katingali yén kaayaan ayeuna nyaéta pikeun produsén, padagang sareng pangguna akhir anu ngajual merek anggur "sedeng sareng luhur", kanaékan harga botol kaca moal ngakibatkeun kanaékan biaya anu signifikan.
 
 
 
Pabrikan anu ngahasilkeun sareng ngajual anggur low-end karasaeun anu paling jero sareng gaduh tekanan dina naékna harga botol kaca. Di hiji sisi, ongkos naek; Di sisi anu sanés, aranjeunna henteu wani naékkeun harga kalayan gampang.
 
 
 
Eta sia noting yén naékna harga botol kaca bisa aya pikeun lila. Kumaha carana ngajawab kontradiksi antara "ongkos jeung harga" geus jadi masalah anu low-tungtung pabrik brand anggur kudu nengetan to.

waktos pos: Feb-15-2022
  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun