Rega botol kaca terus mundhak, lan sawetara perusahaan anggur kena pengaruh

Wiwit taun iki, rega kaca wis meh "munggah kabeh", lan akeh industri kanthi permintaan gedhe kanggo kaca sing diarani "ora bisa ditanggung". Ora suwe, sawetara perusahaan real estate ujar manawa amarga kenaikan rega kaca sing berlebihan, dheweke kudu nyetel maneh kacepetan kemajuan proyek, lan proyek sing kudu rampung ing taun iki bisa uga ora dikirim nganti taun ngarep.
 
 
 
Dadi, kanggo industri anggur, sing uga nduweni panjaluk gedhe kanggo kaca, apa rega "kabeh cara munggah" nambah biaya operasi lan malah duwe pengaruh nyata ing transaksi pasar?
Miturut wong njero, kenaikan rega botol kaca ora diwiwiti taun iki. Wiwit 2017 lan 2018, industri anggur kepeksa ngadhepi kenaikan rega botol kaca.
 
 3
 
Utamane kanthi mundhake "demam saus lan anggur" ing saindenging negara, akeh modal mlebu ing saus lan trek anggur, sing ningkatake permintaan kanggo botol kaca ing wektu sing cendhak. Ing separo pisanan taun iki, kenaikan rega sing disebabake tambah akeh permintaan cukup jelas. Wiwit separo kapindho taun iki, kahanan wis eased karo "tangan" saka Administrasi Negara pengawasan pasar lan bali nyoto saka sauce lan pasar anggur.
 
 
 
Nanging, sawetara tekanan sing digawa dening kenaikan rega botol kaca wis ditularake menyang perusahaan anggur lan pedagang anggur.
 
 
 
Kepala perusahaan Baijiu ing Shandong ujar manawa dheweke utamane melu Baijiu murah, utamane njupuk volume lan bathi bathi relatif cilik, mula rega bahan kemasan duwe pengaruh gedhe marang awake dhewe. "Yen sampeyan ora ngunggahake rega, ora bakal ana bathi. Yen sampeyan ngunggahake rega, sampeyan wedi nyuda pesenan, mula saiki sampeyan lagi dilema. Wong sing tanggung jawab ngandika.
Kajaba iku, sawetara pabrik anggur butik duwe pengaruh sing sithik amarga rega unit sing dhuwur. Pemilik pabrik penyulingan ing Hebei ngandhakake, wiwit taun iki, rega botol anggur, kothak hadiah kemasan kayu lan bahan kemasan liyane saya mundhak, ing antarane kenaikan botol anggur relatif gedhe. Sanajan bathi wis suda, pengaruhe ora signifikan, lan kenaikan rega ora dianggep.
 
 
 
Pemilik winery liyane ujar ing wawancara yen sanajan bahan kemasan saya tambah akeh, nanging ana ing kisaran sing bisa ditampa. Mulane, kenaikan rega ora bakal dianggep. Ing mratelakake panemume, winery kudu nimbang faktor kasebut ing advance nalika reregan ing tataran awal, lan kawicaksanan rega stabil uga penting banget kanggo merek.
2 (1)
Bisa dideleng yen kahanan saiki yaiku kanggo manufaktur, pedagang lan pangguna pungkasan sing adol merek anggur "medium lan dhuwur", kenaikan rega botol kaca ora bakal nyebabake kenaikan biaya sing signifikan.
 
 
 
Produsen sing mrodhuksi lan ngedol anggur murah ngrasa paling jero lan duwe tekanan ing kenaikan rega botol kaca. Ing tangan siji, biaya mundhak; Ing tangan liyane, padha ora wani mundhakaken prices gampang.
 
 
 
Wigati dicathet yen kenaikan rega botol kaca bisa uga suwe. Cara ngatasi kontradiksi antarane "biaya lan rega" wis dadi masalah sing produsen merek anggur murah kudu menehi perhatian to.

Wektu kirim: Feb-15-2022
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan