Lilin Kaca Jar borongan

  • Whoelsae 3oz 5oz 8oz 10oz Colorful Decoration Candle Cup Glass Candle Jar

    Whoelsae 3oz 5oz 8oz 10oz Hiasan Warna-warni Cangkir Lilin Kaca Jar Lilin

    Ngaran produk: Jar Lilin Kaca

    Ukuran: 3OZ/5OZ/8OZ/10OZ/Custom

    Bahan Awak: Kaca

    Warna: Hideung / Coklat / Bodas / Pink / Oranyeu / wungu / custom

    Wangun: Wangun buleud

    Tipe Sealing: Kaca + Cap

    Pamakéan: pangkeng, ruang tamu, ulikan, kamar makan, jsb.

    OEM / ODM: Ditampa

    MOQ: 5000 PCS

    Sampel: Sampel gratis pikeun anjeun

    Logo: Logo Pelanggan Ditarima

    Sertipikat: LFGB / FDA / SGS jeung saterusna

    Paket: Karton sareng Usuk atanapi ngaropéa / Sarat Palanggan

    Pangiriman

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Tempat Asal: Jiangsu, Cina

    Kiriman: kiriman Laut, kiriman hawa, express, door to door jasa kiriman sadia


  • luxury candle jars wholesale

    kendi lilin méwah borongan

    Ngaran produk: wadah lilin kaca

    Bahan Awak: Kaca

    Waktos Pangiriman: 15 dinten

    waktos sampel: 7 DAYS

    Bungkusan: Bungkusan Kaamanan

    Bahan: Kaca

    OEM: Bisa ditarima

    MOQ: 5000 PCS

    Ukuran: 4-20 OZ pikeun pilihan anjeun

    Volume: 350ml(D9CM*H10CM),200ml(D7.3CM*H8.1CM)


  • amber candle jars wholesale

    kendi lilin Amber borongan

    Ngaran produk: Best Selling Tumbler Jelas Kaca Lilin Piala

    Ngaran Brand: CUICAN atanapi ngaropéa

    Bahan: Kaca soda kapur

    MOQ: 5000 PCS

    Wangun: Salaku pintonan gambar

    Warna: Transparan atanapi ngaropéa

    Ukuran 1: H: 10.5cm Luhur: 8.5cm φ: 8.2cm V: 370ml

    percetakan logo: sadia

    Sampel Time: 7 poé, ngaropéa LOGO atawa desain.
    1 dinten, desain sareng ukuran biasa.

    Waktos kalungguhan: 35 ~ 45 dinten (usum puncak)

    Packing: kotak coklat biasa, kotak warna, kotak kado, kotak PVC pilihan

    OEM / ODM: Sumuhun

    Uji kaamanan standar pamariksaan pangan

    Bar Aplikasi, réstoran, pésta


  • 7oz empty candle jars wholesale

    7oz kendi lilin kosong borongan

    Ngaran: Cangkir Lilin Kaca / Jar

    Bahan: Kaca + Awi / Kai / Tutup Logam

    Warna: Warna Jelas

    Wangun: Bentuk buleud atanapi Adat

    Aplikasi: Imah, Hotel, Aromaterapi, Spa, Salon, Hadiah, Kawinan, jsb

    Pamakéan: Kado Kawinan, Ni'mat Kawinan, Kado Poé Valentine, Ulang Taun, Ulang,

    Souvenir, Kenangan, Liburan, Natal, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Sarat Pembayaran:
    30% TT sateuacanna, kasaimbangan sateuacan kiriman, atanapi anjeun tiasa mayar via Alibaba Trade Assurance Order

    Cara Pangiriman:
    Sampel Ku Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) kana panto anjeun; Bulk pesenan Angkutan Laut atanapi Angkutan Udara, DDP ka Door


  • Custom square shape  empty candle jars wholesale

    Custom pasagi bentuk kendi lilin kosong borongan

    Ngaran: Botol Lilin Kaca / Jar

    Bahan: Kaca + Tutup Awi/Logam/Tudung Kayu

    Warna: Warna Jelas atanapi custom

    Wangun: Bentuk pasagi atanapi Adat

    Aplikasi: Imah, Hotel, Aromaterapi, Spa, Salon, Hadiah, jsb

    Pamakéan: Kado Kawinan, Ni'mat Kawinan, Kado Poé Valentine, Ulang Taun, Souvenir, Kenangan, Liburan, Natal, jsb

    OEM / ODM: Nampa

    MOQ: 5000 PCS

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Sarat pamayaran: 30% TT sateuacanna, kasaimbangan sateuacan kiriman, atanapi anjeun tiasa mayar ku Alibaba Trade Assurance Order

    Cara Pangiriman: Sampel Ku express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) kana panto anjeun; Bulk pesenan Angkutan Laut atanapi Angkutan Udara, DDP ka Door


  • luxury candle vessels wholesale

    kapal lilin méwah borongan

    Ngaran: Botol Lilin Kaca / Jar

    Bahan: Kaca + Tutup Awi

    Warna: Warna béda

    Wangun: Bentuk buleud atanapi Adat

    Aplikasi: Imah, Hotel, Aromaterapi, Spa, Salon, Hadiah, jsb

    Pamakéan: Kado Kawinan, Ni'mat Kawinan, Kado Poé Valentine, Ulang Taun, Ulang,
    Souvenir, Kenangan, Liburan, Natal, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Sarat Pembayaran:
    30% TT sateuacanna, kasaimbangan sateuacan kiriman, atanapi anjeun tiasa mayar via Alibaba Trade Assurance Order

    Cara Pangiriman:
    Sampel Ku Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) kana panto anjeun; Bulk pesenan Angkutan Laut atanapi Angkutan Udara, DDP ka Door


  • frosted candle jars wholesale

    borongan kendi lilin frosted

    Ngaran: Botol Lilin Kaca / Jar

    Bahan: Kaca + Tutup Awi

    Warna: Warna béda

    Wangun: Bentuk buleud atanapi Adat

    Aplikasi: Imah, Hotel, Aromaterapi, Spa, Salon, Hadiah, jsb

    Pamakéan: Kado Kawinan, Ni'mat Kawinan, Kado Poé Valentine, Ulang Taun, Ulang,
    Souvenir, Kenangan, Liburan, Natal, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Sarat Pembayaran:
    30% TT sateuacanna, kasaimbangan sateuacan kiriman, atanapi anjeun tiasa mayar via Alibaba Trade Assurance Order

    Cara Pangiriman:
    Sampel Ku Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) kana panto anjeun; Bulk pesenan Angkutan Laut atanapi Angkutan Udara, DDP ka Door


  • Round candle jars with lids wholesale

    Kendi lilin buleud kalayan tutup borongan

    Ngaran: Kendi lilin kaca

    Bahan: Kaca + Tutup Logam

    Wangun: Wangun buleud disegel atawa custom

    MOQ: 5000 PCS

    Aplikasi: Imah, Hotél, Aromaterapi, Spa, Salon, Hadiah, jsb

    OEM / ODM: Nampa

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Sampel: Sampel Gratis


  • Ins style crystal glass flower vase

    Ins gaya kristal kaca vas kembang

    Ngaran produk: Vas Kembang Kaca

    T/T, D/A, D/P, L/C, Western Union MoneyGram jeung Papal

    Bahan: Bahan Kaca Kristal HD

    MOQ: 5000 PCS

    Kapasitas: 9.5CM * 20CM atanapi Disesuaikeun Anjeun

    Percetakan: CMYK, percetakan sutra, jsb

    Disesuaikeun: Desain sapertos bentuk anyar, bahan, warna, ukuran, percetakan, bungkusan sareng saterasna

    Sertifikasi: SGS food grade,LFGB,CE/EU,CIQ

    Packing: Bulk Usuk dipak atanapi standar karton ékspor aman dipak

    Pamakéan: Imah, kantor, vas hiasan pésta


  • wholesale household flower decoration glass vase

    borongan vas kaca hiasan kembang rumah tangga

    Ngaran produk: Vas Kaca Hiasan Kembang

    T/T, D/A, D/P, L/C, Western Union MoneyGram jeung Papal

    Bahan: Kaca borosilikat murni ramah lingkungan sareng Silikon Buktina bocor

    MOQ: 5000 PCS

    Item No: DS00037

    Kamampuh: 300ML 400ML 500ML. Ukuran customizable

    Percetakan: CMYK, percetakan sutra, jsb

    Disesuaikeun: Desain sapertos bentuk anyar, bahan, warna, ukuran, percetakan, bungkusan sareng saterasna

    Sertifikasi: SGS food grade,LFGB,CE/EU,CIQ

    Packing: Bulk Usuk dipak atanapi standar karton ékspor aman dipak

    Pamakéan: Imah, kantor, vas hiasan pésta

     


  • wholesale candle jars with wooden lids

    borongan kendi lilin jeung lids kai

    * MEWAH & DEKORATIF:Seni nyieun kendi lilin beuki canggih jeung kendi lilin kosong urang; Aya jar lilin kaca pikeun sakabéh gaya hiasan jeung rasa.

    *Tahan panas:Tujuan-dirancang pikeun durability pamungkas, kendi kaca kami pikeun pembuatan lilin anu expertly crafted maké kaca borosilicate nu moal rengat dina parobahan suhu ekstrim kawas kaca biasa; Unggal kendi kaca lilin tahan panas, ku kituna anjeun aman tiasa tuang lilin panas lilin pikeun pembuatan lilin tanpa salempang ngeunaan megatkeun atawa cracking.
    *TUDUNG awi KEdap udara:Wadah lilin kami angkatan sareng tutup awi anu dikuatkeun silikon pikeun ngajagi tina hawa anu ngaganggu; Sealant unggul ieu ngonci dina aroma lilin bari tutup kai ngarangkep salaku tempat lilin - kendi lilin anu sampurna sareng tutup pikeun ngajagi sareng nampilkeun karajinan anjeun dina pangsaéna. cara mungkin.
    * BUBUKA LUAR UNTUK ALIRAN AROMA:Ieu kendi badag pikeun desain lilin pikeun posisi Wick simetris pikeun malah lebur, sarta aliran aroma konsisten; Kendi kosong kami pikeun lilin bakal ngantepkeun bau blissful ngalebur setrés dinten sareng ngajantenkeun bumi anjeun bau ketuhanan.
    * PACKAGING RUMAH:Urang ngurus unggal jéntré ambéh jar lilin kami kalawan lids bakal ngahontal anjeun dina kaayaan pristine, sakumaha dimaksudkeun.

  • 10oz Eco friendly candle jars with lids wholesale

    10oz Eco ramah kendi lilin jeung lids borongan

    Ngaran: Botol Lilin Kaca / Jar

    Bahan: Kaca + Tutup Awi

    Warna: Warna béda

    Wangun: Bentuk buleud atanapi Adat

    Aplikasi: Imah, Hotel, Aromaterapi, Spa, Salon, Hadiah, jsb

    Pamakéan: Kado Kawinan, Ni'mat Kawinan, Kado Poé Valentine, Ulang Taun, Ulang,

    Souvenir, Kenangan, Liburan, Natal, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Sarat Pembayaran:
    30% TT sateuacanna, kasaimbangan sateuacan kiriman, atanapi anjeun tiasa mayar via Alibaba Trade Assurance Order

    Cara Pangiriman:
    Sampel Ku Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) kana panto anjeun; Bulk pesenan Angkutan Laut atanapi Angkutan Udara, DDP ka Door


19 Jumlahna

Ninggalkeun Pesen Anjeun