Botol Kaca Bir

  • 2022 Clear Beer Can Glass Cups 16oz Qatar World Cup Trophy Shaped

    2022 Clear Beer Can Glass Cups 16oz Qatar Piala Piala Dunya ngawangun

    Ngaran produk: Piala Dunya

    Volume: 420 ml

    Bahan Awak: Kaca

    Warna: Jelas

    Pamakéan: Bir, Inuman. Anggur, Jus, Susu, Kopi, jsb

    OEM / ODM: Ditampa

    MOQ: 5000 PCS

    Surface Handing: Screen Printing .Hot Stamp.Label

    Sampel: Sampel gratis pikeun anjeun

    Logo: Logo Pelanggan Ditarima

    Sertipikat: LFGB / FDA / SGS jeung saterusna

    Paket: Karton sareng Usuk atanapi ngaropéa / Sarat Palanggan

    Pangiriman

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Tempat Asal: Jiangsu, Cina

    Pangiriman:kiriman laut, kiriman hawa, express, door to door jasa kiriman sadia


  • 2022 World cup Football glass beer cup 450ml wholesale

    2022 Piala Dunya Football gelas bir cup 450ml borongan

    Ngaran produk: Piala Dunya

    Volume: 290ML

    Bahan Awak: Kaca

    Warna: Jelas

    Wangun: Wangun buleud

    Pamakéan: Bir, Inuman. Anggur, Jus, Susu, Kopi, jsb

    OEM / ODM: Ditampa

    MOQ: 5000 PCS

    Surface Handing : Screen Printing .Hot Stamp.Label

    Sampel: Sampel gratis pikeun anjeun

    Logo: Logo Pelanggan Ditarima

    Sertipikat: LFGB / FDA / SGS jeung saterusna

    Paket: Karton sareng Usuk atanapi ngaropéa / Sarat Palanggan

    Pangiriman

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Tempat Asal: Jiangsu, Cina

    Pangiriman:kiriman laut, kiriman hawa, express, door to door jasa kiriman sadia


  • Hot sale 450ml 2022 World cup Football glass beer mug

    Diobral panas 450ml 2022 Piala Dunya Football gelas bir bodo

    Ngaran produk: Piala Dunya

    Volume: 450 ml

    Bahan Awak: Kaca

    Warna: Jelas

    Wangun: Wangun buleud

    Pamakéan: Bir, Inuman. Anggur, Jus, Susu, Kopi, jsb

    OEM / ODM: Ditampa

    MOQ: 5000 PCS

    Sampel: Sampel gratis pikeun anjeun

    Logo: Logo Pelanggan Ditarima

    Sertipikat: LFGB / FDA / SGS jeung saterusna

    Paket: Karton sareng Usuk atanapi ngaropéa / Sarat Palanggan

    Pangiriman

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Tempat Asal: Jiangsu, Cina

    Kiriman: kiriman Laut, kiriman hawa, express, door to door jasa kiriman sadia


  • Beer Glass Cups 460ml Qatar World Cup Trophy Shaped Wholesale

    Beer Kaca Cups 460ml Piala Dunya Qatar Piala ngawangun borongan

    Ngaran produk: Piala Dunya

    Volume: 460 ml

    Bahan Awak: Kaca

    Warna: Jelas

    Wangun: Wangun buleud

    Pamakéan: Bir, Inuman. Anggur, Jus, Susu, Kopi, jsb

    OEM / ODM: Ditampa

    MOQ: 5000 PCS

    Sampel: Sampel gratis pikeun anjeun

    Logo: Logo Pelanggan Ditarima

    Sertipikat: LFGB / FDA / SGS jeung saterusna

    Paket: Karton sareng Usuk atanapi ngaropéa / Sarat Palanggan

    Pangiriman

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Tempat Asal: Jiangsu, Cina

    Kiriman: kiriman Laut, kiriman hawa, express, door to door jasa kiriman sadia


  • Special Unique World Cup-Qatar 2022 Emblem Shaped Beer Glasses

    Piala Dunya Unik Husus-Qatar 2022 Gelas Bir Bentuk Lambang

    Ngaran produk: Piala Dunya

    Volume: 320ml atanapi ngaropéa

    Bahan Awak: Kaca

    Wangun: Wangun buleud

    Warna: Jelas

    Pamakéan: Bir, Inuman. Anggur, Jus, Susu, Kopi, jsb

    OEM / ODM: Ditampa

    MOQ: 5000 PCS

    Sampel: Sampel gratis pikeun anjeun

    Logo: Logo Pelanggan Ditarima

    Sertipikat: LFGB / FDA / SGS jeung saterusna

    Paket: Karton sareng Usuk atanapi ngaropéa / Sarat Palanggan

    Pangiriman

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.

    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Tempat Asal: Jiangsu, Cina

    Kiriman: kiriman Laut, kiriman hawa, express, door to door jasa kiriman sadia


Ninggalkeun Pesen Anjeun