Jar Kaca Hemp

  • wholesale child resistant cap clear hemp glass jar

    borongan anak cap tahan jelas hemp kaca jar

    Ngaran produk: Botol Kaca Hemp

    Bahan: Kaca + Topi Plastik

    Ukuran: 110ml 138ml 185ml atanapi Adat

    Warna: Jelas atanapi Adat

    Aplikasi: Bungkus Hemp, Teh, Madu, Dahareun, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Penanganan Surface: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Waktos pangiriman:
    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)
    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pamayaran: T/T atanapi Alibaba Insurance Trade Order


  • High quality hemp glass Jar

    Jar kaca hemp kualitas luhur

    Ngaran produk: Hemp Botol Kaca / Jar

    Bahan: Kaca + Topi Plastik

    Kapasitas: 2oz 3oz 4oz atanapi Adat

    Warna: Jelas atanapi Adat

    Aplikasi: Bungkus Hemp, Teh, Madu, Dahareun, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM / ODM: Nampa

    Penanganan permukaan:

    Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Waktos pangiriman:

    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pamayaran: T/T atanapi Alibaba Insurance Trade Order


  • 2oz 4oz clear Hemp Glass  Jar

    2oz 4oz jelas Hemp Kaca Jar

    Ngaran produk: Hemp Botol Kaca / Jar

    Bahan: Kaca + Topi Plastik

    Kapasitas: 2oz 3oz 4oz atanapi Adat

    Warna: Jelas atanapi Adat

    Aplikasi: Bungkus Hemp, Teh, Madu, Dahareun, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM/ODM: Wilujeng sumping

    Penanganan Surface: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Waktos pangiriman:
    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)
    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pamayaran: T/T atanapi Alibaba Insurance Trade Order


  • 25oz 35oz clear color hemp glass bottle

    25oz 35oz botol kaca hemp warna jelas

    Ngaran produk: Hemp Botol Kaca / Jar

    Bahan: Kaca + Topi Plastik

    Kapasitas: 760ml 1050ml atanapi Adat

    Warna: Jelas atanapi Adat

    Aplikasi: Bungkus Hemp, Teh, Madu, Dahareun, jsb

    MOQ: 5000 PCS

    OEM/ODM: Wilujeng sumping

    Penanganan Surface: Hot Stamping, Frosted, Screen Printing, Lukisan, Electroplate, jsb

    Bungkusan: Karton + Usuk

    Waktos pangiriman:
    Sampel Orde: 3 Dinten (Stok) 7-15 Dinten (Kaluar tina Stok)
    Pesenan Bulk: 5 Dinten (Stok) 10-20 Dinten (Kaluar tina Stok)

    Sampel: Sampel Gratis

    Istilah Pamayaran: T/T atanapi Alibaba Insurance Trade Order


  • Round shape 500ml 750ml Hemp Glass  Jar

    Bentuk buleud 500ml 750ml Hemp Kaca Jar

    Ngaran: Panyimpenan kendi kaca

    Bahan Awak: Kaca

    Penanganan permukaan: Hot stamping, percetakan layar Sutra, Coated, Frosting, Decal, Electroplating, Label, jsb.

    OEM: Bisa ditarima

    MOQ: 5000 PCS

    Warna botol: Jelas atanapi warna ngaropéa

    Pangiriman

    Dina stock: dina 7 poé sanggeus narima pembayaran.
    Out of stock: 25 ~ 40 poé sanggeus narima pembayaran.

    Paket: Karton / Usuk / Sarat Palanggan.


Ninggalkeun Pesen Anjeun